OK

Termografi i 45 år

1. maj 2018 er det 45 år siden Jørgen Bjeld og Niels Erik Lauridsen som de første i Danmark, ja faktisk i hele Europa, anskaffede sig termografiudstyr. Deres oprindelige idé var at bruge udstyret til at undersøge industriens el-tavler for fejl, men de var lige 15 år forud for deres tid. Dengang var der nemlig ikke noget krav fra forsikringen om kontrol af el-tavler, og dermed ikke noget marked endnu.

Ved et tilfælde fandt de i stedet ud af, at udstyret opfangede brud på fjernvarmeledninger. Pludselig var det derfor ikke længere nødvendigt at prøvegrave efter lækager, og fjernvarmeværkerne kunne nøjes med at grave ét sted. BL Termografi blev hurtigt den førende termografileverandør til danske og tyske fjernvarmeværker, og vi er stolte over og glade for stadig at servicere mange af de samme kunder fra dengang.

Med årerne har vi udvidet vores arbejdsområder til at dække termografering af el-tavler, bygninger, el-gulvvarme, ultralyd og andre specialopgaver for industrien. Vi løser opgaver både i ind- og udland, og vi har seks dygtige termografioperatører ansat til at varetage disse. Sikkerheden er i top på vores undersøgelser, da alle ansatte er serviceret under DBI.

Vi siger tak til vores kunder og samarbejdspartnere for 45 gode år, og vi glæder os til 45 mere.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer