OK

Lækagesporing

Med lækagesporing kan utætheder på skjulte rør nemt og effektivt lokaliseres. Hos BL termografi har vi specialiseret os i lækagesporing med ultralyd, men bruger også andre teknikker. Vi foretager sporing for både virksomheder og private. Vi udfører bl.a. lækagesporing på industriudstyr, på printplader, lejer, trykluftsanlæg osv.

Vi har udstyret i orden

Vi anvender primært ultralyd, men også en række forskellige andre teknikker. Vi holder os løbende orienteret om, hvad der rør sig inden for vores felt og sørger altid for at have det bedste udstyr til formålet. Samtidig sender vi løbende vores operatører på efteruddannelse, så de altid er i stand til at betjene det forskellige sporingsudstyr. Vi har kort sagt både udstyret og kompetencerne i orden, så vi altid kan finde frem til utæthederne.

Vi giver dig en god lækagesporing pris

Hos BL Termografi tilbyder vi en grundig lækagesporing til en god pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før, at vi har opnået det ønskede resultat. Vi har mange års erfaring og kan rådgive dig i, hvordan du bedst kommer videre, hvis vi finder en lækage på dine rør.

Kontakt os for et tilbud og en pris

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lækagesporing.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer